Розміри грилів дають змогу готувати великих курей вагою до 1,6 кг. Завдяки оптимально підібраній кількості нагрівальних елементів і їх потужності досягається ефект золотисто-хрусткої скоринки та приголомшливо ніжного та соковитого смаку м'яса.
Гриль для курей електричний, шампурного типу випускаються із завантаженням від 6 до 24 курей. Розміри грилів дають змогу готувати великих курей вагою до 1,8 кг.
Технічні характеристики
Країна виробник Україна
Напруга, В 380
Потужність, кВт 7.2
Завантаження курей, шт. 16
Максимальна вага заготовки (курці), кг 1,8
Принцип роботи Шампура з обертанням навколо своєї осі
Розміри (д-ш-в), мм. 1020х420х960 мм
Основні | |
---|---|
Вид гриль обладнання | Гриль для курей |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Нагрівальний елемент | ТЕН |
Країна виробник | Україна |
Кількість робочих поверхонь | 4 |
Місткість | 0 шт. |
Виробник | КИЙ-В |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 380 В |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна потужність | 7.2 кВт |
Користувацькі характеристики | |
Ширина | 42 см |
Висота | 100 см |
Глибина | 96 см |
- Ціна: 10 500 ₴