Гриль використовується для приготування птиці. Для приготування курячих крилець і віконців у комплекті є сітка, яка зазвичай не входить до стандартної комплектації. Гриль для курей ГГЕУ можна встановити як стаціонарне обладнання в барах, магазинах, кіосках та в інших місцях громадського харчування.
Ми рекомендуємо готувати кури таким чином: 20 хв. смажать на високій температурі, щоб утворилася апетитна хрустка скоринка, яка запобігає виходу вологи та надає апетитного вигляду продукту.
Технічні характеристики:
Напруга 220 В.
Потужність 3,4 кВт./год.
Максимальна робоча температура 250 °C*.
Розміри:
Висота 600 мм.
Ширина 920 мм.
Глибина 450 мм.
У грилю є підсвітка та можливість незалежного регулювання нагрівання верхнього та нижнього тену.
Основні | |
---|---|
Вид гриль обладнання | Гриль для курей |
Тип встановлення обладнання | Підлоговий |
Нагрівальний елемент | ТЕН |
Країна виробник | Україна |
Кількість робочих поверхонь | 2 |
Місткість | 6 шт. |
Виробник | Грильяж |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 220 В |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна потужність | 3.4 кВт |
- Ціна: 7 300 ₴