1) Гіррячий стіл hand подальшеper GW-460 б/у
Харчові продукти довше зберігають свої смакові властивості, якщо за ними правильно доглядати. Гарячі столи слугують для зручного та швидкого пакування продуктів у плівку, їх широко використовують для риби, також це незамінне та найнеобхідніше обладнання в тому разі, якщо ви торгуєте сирами, сир вимагає обов'язкового паковання для чималого збільшення терміну зберігання. У великих і середніх магазинах упаковується найрізноманітніший товар. Гарячі столи мають широкий профіль застосування.
Висота: 12 см.
Ширина: 50 см.
Глибина: 60 см.
Споживана потужність: 170 - 35 Вт.
Довжина рулону стрейча: 45 см.
Температура нагрівання тенів: 60 - 140 С*
2) Горрячий стіл SA-11 S
Гарячі столи це обладнання, яким дуже зручно користуватися, вони збільшують швидкість роботи продавців і за допомогою їхніх продуктів зберігатимуться довше. Їх застосовують для пакування будь-якої продукції. Складається стіл із трьох робочих частин, це робоча поверхня столу куди лягає товар, різальний тен і тен для паяння плівки після пакування. Гарячі столи це необхідне та зручне обладнання, що збільшує швидкість продуктивності продавців.
Висота: 12 см.
Ширина: 49 см.
Глибина: 59 см.
Споживана потужність: 170 - 40 Вт.
Довжина рулону стрейча: 45 см.
Температура нагрівання тенів: 70 - 140 С*
- Ціна: 2 500 ₴