Для зберігання риби деякі виробники передбачили спеціальні холодильні шафи з глибокими контейнерами з пластмаси. Такі шафи розраховані на діапазон температур від -5-6 до + 5-8 °C. Якщо в асортименті вашого ресторану багато рибних страв, ми рекомендуємо зберігати рибні напівфабрикати в шафах Tefcold RKS 600 FISH
Професійні холодильні та морозильні шафи використовуються у всіх підприємствах громадського харчування та торгівлі. Мають підвищену зносостійкість, що важливо, адже вдома на кухні холодильник ви відкриваєте приблизно тридцять- сорок разів на день, коли готуєте, а на професійній кухні процес приготування практично безперервний. Також його можна використовувати для свіжого м'яса.
Шафа в ідеальному стані, не був в експлуатації, пройшов перевірку фахівцем із холодильного обладнання.
Основні атрибути | |
---|---|
Мінімальна робоча температура | -6 град. |
Колір корпусу | Металік |
Номінальна споживана потужність | 0.3 Вт |
Номінальна напруга | 220 В |
Тип охолодження | З природною циркуляцією холодного повітря |
Функціональне призначення | Для зберігання швидкопсувних товарів |
Призначення | Для м'яса, Для риби |
Країна виробник | Данія |
Розташування холодильного агрегату | Вбудований |
Тип управління | Електронне |
Виробник | Tefcold |
Вид обладнання | Шафа шокової заморозки та/або охолодження |
Сфера використання | HoReCa |
Тип встановлення | Підлоговий |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Кількість секцій | 4 |
Користувацькі характеристики | |
Робоча температура | -6 +10С |
Глибина | 68см |
Охолоджуваний об'єм | 500л |
Двері | глуха |
Система охолодження | статична |
Ширина | 81см |
Висота | 210см |
- Ціна: 25 500 ₴