Вітрини кондитерські б у
Вітрини кондитерські
Кондитерська вітрина - один з видів холодильного обладнання. Кондитерські вітрини широко використовуються як в кафе і ресторанах, так і в магазинах. Існує два основних види кондитерських вітрин: підлогові вітрини і настільні кондитерські вітрини. Кондитерські вітрини - найкраще рішення для зберігання кондитерських виробів, а також для їх представлення покупцеві. Адже кондитерську продукцію нудно зберігати при зниженій температурі. Вітрина чудово справляється з обома завданнями.
Вони будуть незамінні в більшості точок громадського харчування. Тому якщо зібралися відкрити одну, рано чи пізно постане питання придбання кондитерської вітрини.
В Stok-Market вам всегда будут рады помочь в выборе таковой и сэкономить при этом деньги. В наш ассортимент входят кондитерские витрины разных типов и образцов. У нас есть кондитерские витрины, которые подойдут под любой вид деятельности, связанный с общепитом. Витрина придаст вам уверенности в том, что ваша кондитерская продукция прекрасно сохранится, а также будет представлена покупателю в лучшем виде. Витрина кондитерская, купленная в Stok-Market - лучшее решение.
- Кондитерська вітрина 1,5 бу, Прилавок кондитерський б/у, купити кондитерську вітрину б/у14 999 ₴Немає в наявності
Эта витрина зачастую используется для хранения десерта, пирожных, в частности.
Пирожные - изделия разнообразной формы с художественно отделанной поверхностью. Масса их колеблется от 17 до 110 г. В литературе нередко пирожные не выделяют как отдельный вид кондитерских изделий. В частности, Вильям Похлёбкин, автор популярных изданий по кулинарии, указывает, что пирожные- это русское наименование данных изделий, представляющих собой либо различные торты, разрезанные на небольшие равные прямоугольнички, либо специально приготовленные печенья с кремовой промазкой или начинкой. Далі він пише, що тістечка не об'єднуються ніяким загальним кондитерським принципом, це назва чисто умовно додається до кондитерських і виробам певного розміру (10x5 см), що складається з будь-якого виду кондитерського тіста і кремовою, фруктово-ягідної або шоколадної начинки.Виготовляють тістечка з чинним прейскурантом однієї назви, але різної маси: великі і маленькі. Нарядний зовнішній вигляд і відмінний смак тістечок - найважливіші показники якості цих виробів.